Много благодаря! С тези думи Татяна Северцова, приятелка на секс гуруто

...
Много благодаря! С тези думи Татяна Северцова, приятелка на секс гуруто
Коментари Харесай

Приятелката на руския секс гуру засипа с благодарности магистратите в Бургас!

Много благодаря! С тези думи Татяна Северцова, другарка на секс гуруто  Митрадевананда Свами, се обърна към Апелативния съд в Бургас, откакто разбра, че ще бъде пусната под домакински арест. Северцова е търсена от съветските управляващи по обвиняване за полово принуждение над дете. Тя и Митрадевананда Свами бяха арестувани в България с европейски заповеди за арест и искане за екстрадицията им в Русия. В момента Митрадевананда или Сергей, както е рожденото му име, е в ареста на територията на Бургаския затвор. Неговото дело за екстрадиция стартира на 14-ти юли, а това на приятелката му на следващия ден, оповестява burgasinfo.com.

Така макар че за Северцова бе избран домакински арест, конвоят на правосъдна защита ще я върне в Сливенския затвор, откъдето ще бъде превозена назад до морския град. Нейното дело за екстрадиция е на следващия ден следобяд.

В правосъдната зала рускинята се оплака, че въпреки да е в помещение за арестанти, в него има доста хора, които пушат и приказват на висок звук. Не може и да се храни обикновено, тъй като съблюдава строга диета, съгласно ученията на самия Митрадевананда.

„ В цялата храна в ареста има захар, а аз не мога да я употребявам ", оплака се Северцова. Престоят си там тя възприема като изтезание.

Всъщност Татяна Северцева се търси от правосъдните управляващи на Руската Федерация за осъществяване на наказателно произвеждане против нея по обвиняване в осъществяване на две закононарушения –измъчване т.е причиняване на физически и душевен премеждия посредством систематично нанасяне на побои и други насилствени дейности, осъществени във връзка с малолетно лице, знаейки, че се намира в безпомощно положение, от група лица по прелиминарен сговор; и две закононарушения – насилствени дейности от полов темперамент с използване на принуждение към пострадалия, с потребление на безпомощното му положение, като дейностите са осъществени от група лица по прелиминарен сговор, във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст.

Посочените закононарушения имат собствен аналог в текстове от Наказателния кодекс на Република България и за тях се планува наказване отнемане от независимост до три години (за телесна щета на малолетно или на повече от едно лица) и наказване отнемане от независимост от 5 до 20 години (за блудство).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР